Η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στη πόλη μας, το Ηράκλειο, βρέθηκε το Σάββατο της 26ης Οκτωβρίου του 2019 η ανδρική ομάδα βόλει της ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, για τον αγώνα με την ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!
Εννοείται φυσικά ότι δε θα μπορούσαν να μην βρεθούν και από την εκκλησία μας τον Άγιο Ιώαννη τον Βαπτιστή πριν τον αγώνα για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, οι αθλητές αλλά και οι παράγοτνες του σωματείου ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, βρέθηκαν στην εκκλησία μας και παρουσία των εκπροσώπων της παροικίας μας Σάντι Αβεδισιάν και Βενιαμίν Καζαντζιάν, ανταλλάξανε δώρα και αναμνηστικά. Κατόπιν, βρέθηκαν άπαντες στο γήπεδο. Οι αθλητές για τον αγώνα αλλά και τα μέλη της παροικίας μας για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών, Αρμενίων αλλά και φυσικα των Κρητικών!

Ο αγώνας, που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο των Αρχανών, έπρεπε να έχει έναν νικητή όμως, κι αυτός, ήταν η ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ με σκορ 3-1. Οι Αρμένιοι φίλαθλοι, μικροί και μέγαλοι, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου ενώ φεύγοντας, άπαντες υποσχέθηκαν ως και την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο νησί η ομάδα, θα σταθούν στο πλευρό αυτής.